Meunier bezorgt zichzelf primeur met sublieme wedstrijd tegen Gibraltar

Thomas Meunier was de absolute uitblinker tegen Gibraltar

01 september 2017 01:11 - Thomas Meunier voetbalde donderdagavond alsof zijn rechtstreekse tegenstander simpelweg niet bestond. Met drie goals en vier assists verbaasde de ex-Bruggeling vriend en vijand tijdens de ruime 9-0 overwinning van de Rode Duivels tegen Gibraltar. 

“Ongelooflijk”, reageert de rechtsachter bij VTM Stadion. “Dit is nooit eerder in mijn carrière gebeurd. Het was echt een succes, ook voor de ploeg. Eigenlijk kunnen we alleen onszelf feliciteren.”

“Of het de eerste keer is dat ik een matchbal mee naar huis neem? Ja, het is mijn eerste hattrick. Zelfs als aanvaller heb ik nooit drie doelpunten in één match gemaakt. Het is een mooi souvenir, ik ben er echt blij mee”, besluit Meunier. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.