Nederlanders maken Clasie af: “Ik heb altijd al mijn bedenkingen gehad”

Johan Derksen (analist)

02 september 2017 11:51 - Club Brugge deed op de voorlaatste dag van de mercato nog één inkomende transfer. Het haalde verrassend genoeg Jordy Clasie binnen. De 17-voudige Nederlands international wordt gehuurd van Southampton om de concurrentie op het middenveld te versterken. De transfer wordt in Nederland op hoongelach onthaald.

In het voetbalprogramma Voetbal Inside is Johan Derksen scherp. “Ik heb gehoord dat hij in een papieren vliegtuigje is gekomen. Maar Club Brugge is wel een goeie keuze. Voor Clasie wel. Hij is fysiek niet in staat om het te maken in de grote competities, hij zou in Frankrijk ook niet meekunnen. Veel Nederlanders waar wij geen hoge pet van op hebben doen het heel goed in België.”

“Ik heb altijd al mijn bedenkingen gehad bij Clasie. Hij was een leuke speler voor de Eredivisie. Hij is ijverig, daar houden we van. Maar zonder Ronald Koeman zou hij nooit in de Premier League hebben gespeeld. Koeman heeft dat niet goed gezien.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.