OFFICIEEL: Club ziet in het absolute slot van de mercato nog een aanvaller vertrekken

Club Brugge training

01 september 2017 03:46 - Ivan Leko heeft momenteel heel wat keuze in het aanvallende compartiment. Met maar liefst vier centrumspitsen (Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis) is de concurrentie voorin niet min. En dus trok Pierre Xavier Fonkeu zijn conclusies.

Zoals eerder aangekondigd heeft de 20-jarige aanvaller beslist om zijn handtekening te plaatsen onder een contract bij de Engelse tweedeklasser Norwich City. Het gaat om een verbintenis voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Fonkeu overtuigde The Canaries van zijn kwaliteiten tijdens een resem oefenwedstrijden met de U23. Ook Stoke City, Sunderland en Wolverhampton hadden interesse in de Bruggeling.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.