Ondanks 18 op 21 krijgt Leko kritiek op zijn systeem: “Ik voel het niet”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

16 september 2017 06:37 - Je kan bezwaarlijk zeggen dat Club Brugge onder Ivan Leko in de competitie zijn start gemist heeft. Het pakte 18 op 21 en is daarmee (voorlopig) leider, terwijl zowat alle andere topclubs in de rechterkolom gesukkeld zijn. Desondanks blijft er kritiek op de Kroaat klinken.

Vooral de 3-5-2 die Leko hanteert wordt niet door iedereen gesmaakt. Ook Frédéric Dupré is geen fan. “Ze beheersen het systeem niet goed”, is de ex-speler van Zulte Waregem en Standard hard bij Play Sports. “Ze zoeken veel te weinig diepgang op de flanken en er zijn te weinig snelle flankveranderingen en diepgang in de rug van de verdediging.”

“Ik vind niet dat ze het systeem goed beheersen. Ik vind ook niet dat ze goed spelen. Ik denk als ze volgende week tegen Charleroi gaan spelen… Decarli en Mechele achterin, ik voel het niet. Ik vind het te weinig.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.