Ook Degryse is wild van Brugse revelatie: “Hij toont veel zelfvertrouwen”

Marc Degryse (analist)

16 september 2017 06:57 - In de aanloop naar de wedstrijd tegen KV Mechelen werd Ivan Leko gevraagd wie volgens hem de beste zomertransfer van Club Brugge was en de trainer had op die vraag toch een enigszins verrassend antwoord. Hij noemde immers niet de meermaals bewierookte Dennis, maar wel Marvelous Nakamba. De Zimbabwaan bevestigde vrijdag echter al het goeds dat over hem verteld wordt.

Ook Marc Degryse zag de middenvelder een sterke partij afwerken. “Ze hebben Clasie gehaald, maar hij zal toch serieus moeten presteren om Nakamba uit de ploeg te spelen”, steekt hij de loftrompet op bij Play Sports. “Hij toont heel veel zelfvertrouwen. Het is iemand die in principe ballen moet recupereren, maar hij heeft ook voetballend vermogen.”

“Voor mij is hij een certitude. Het gaat voor mij tussen Vormer, Nakamba en Clasie voor twee posities. En voorlopig zie ik Nakamba niet uit de ploeg gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.