Opmerkelijk: Club-huurling wordt co-commentator bij Eleven Sports

Club Brugge training

07 september 2017 14:30 - Naast onze Belgische voetbalclubs proberen ook de media die het voetbal tot in de huiskamer brengen zich te versterken met enkele nieuwe gezichten. Zo kiest Eleven Sports voor twee opmerkelijke namen als co-commentatoren. 

Het bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat sportgerelateerde televisiekanalen beheert, kondigt vandaag aan dat het voor zijn digitale diensten in België beroep zal doen op Club-huurling Jérémy Perbet en Anderlecht-doelman Frank Boeckx.

Afgelopen seizoen maakte Eleven Sports al gebruik van het commentaar van gewezen profvoetballers als Gilles De Bilde, Bob Peeters, Stephane Demol en ex-spelers Franky Van der Elst, Wesley Sonck en Nordin Jbari.

Maar deze keer gooit de zender het dus over een andere boeg en kiest het voor actieve spelers. Onder meer La Liga, de Ligue 1 en de Serie A zullen straks geanalyseerd worden door onze aanvaller die voor één seizoen uitgeleend werd aan KV Kortrijk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.