Opmerkelijk: ‘Toen Olympiakos faalde om deze jonge Belg binnen te halen, dacht het pas aan Engels’

Bjorn Engels tackle (Club Brugge - Moeskroen)

05 september 2017 07:00 - Na een transferzomer vol geruchten trok Bjorn Engels uiteindelijk niet naar zijn droomcompetitie in Engeland, maar wel naar Griekenland. De Brugse verdediger blijkt echter niet de eerste keuze geweest te zijn van nieuwe werkgever Olympiakos. 

Zo weet Het Belang van Limburg dat de Griekse topclub eerst aan Zinho Vanheusden dacht. De 18-jarige centrale verdediger acteert al een tijdje op hoog niveau bij de beloften van Internazionale en kreeg tijdens de voorbereiding zijn kans bij de eerste ploeg.

De kersverse belofte-international van België bedankte echter voor een overgang naar Olympiakos en zo kwamen de Grieken bij Engels uit. Vanheusden vindt dat hij een logische keuze gemaakt heeft. “Ik weet heel goed dat je de ene dag God bent en het de dag erna gedaan kan zijn. Er waren inderdaad ploegen die me wilden huren, maar ik vond het nog niet het juiste moment”, klinkt hij vastberaden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.