Opstelling Club Brugge: brengt Leko maar liefst 5 nieuwe namen aan de aftrap tegen Roeselare?

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

20 september 2017 01:00 - Ivan Leko koos tijdens de laatste drie competitiewedstrijden steevast voor dezelfde elf. Zowel tegen Standard, Moeskroen als KV Mechelen mocht de volgende typeploeg opdraven: Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley. Maar tegen Roeselare zou de basisploeg er wel eens helemaal anders kunnen uitzien…

Volgens Het Laatste Nieuws zal Leko vanavond sowieso roteren in de 1/16de finale van de Beker van België. “Kwestie van frisse krachten te gebruiken én iedereen tevreden te houden. Verwacht Clasie, Refaelov en Vossen dus al zeker maar in de basis. Al was het maar om de frustraties van het bankzitten niet te hoog te laten oplopen”, klinkt het. Ook Mera en Dennis duiken volgens de krant straks op in de basis.

In Het Nieuwsblad voorspellen ze deze keer geen specifieke opstelling, maar staan ze lijnrecht tegenover de mening van hun collega’s: “Er wordt verwacht dat Leko, gezien het belang van de Croky Cup na de Europese uitschakeling, niet te veel zal roteren”, klinkt het daar. Het juiste antwoord vind je vanavond omstreeks 19.30 uur vanzelfsprekend op BlauwZwartFans.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath – Mera, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Refaelov, Clasie, Cools – Vossen en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.