‘Pech voor Refaelov, want Club Brugge wil revanche nemen’

Lior Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

04 september 2017 06:00 - Op Transfer Deadline Day haalde Club Brugge opgelucht adem toen bleek dat Stefano Denswil voor een verlengd verblijf op Jan Breydel koos. Enkele dagen later zit Blauw-Zwart echter opnieuw verveeld met een transfersoap. Lior Refaelov overweegt namelijk een overstap naar zijn thuisland. 

Refaelov was not amused door zijn bankzittersstatuut tegen AEK Athene en sluit een vertrek naar Israël dan ook allesbehalve uit. Maccabi Tel Aviv blijft volgens Het Laatste Nieuws aandringen met een lucratief contract, iets dat de 31-jarige middenvelder op zijn leeftijd wellicht niet snel meer zal voorgeschoteld krijgen.

Keerzijde van de medaille: het hoge salarisvoorstel zorgt ervoor dat de Israëlische club slechts een beperkte som wil bieden om Refaelov van Club over te nemen. En net naar wringt het schoentje. In januari wilde Blauw-Zwart immers koste wat het kost Tal Ben Haim binnenhalen, maar toen deed Maccabi erg moeilijk over de transferprijs.

Daarvoor wil Club nu revanche nemen en het heeft de vraagprijs voor Rafa dan ook vastgelegd op 2 miljoen euro. Het water tussen het eerste officiële bod en de gevraagde transfersom is dus erg diep. De onderhandelingen blijven echter lopen. Dinsdag om 19 uur sluit de transfermarkt in Israël.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.