Play Sports heeft zijn keuze gemaakt: deze 2 Croky Cup matchen worden live uitgezonden

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

26 september 2017 11:00 - Nu we weten welke affiches we mogen verwachten in de achtste finales van de Croky Cup, is het voor de rechtenhouders zaak om te bepalen welke wedstrijden ze live zullen uitzenden. 

Terwijl we Club Brugge in de zestiende finales op bezoek bij Roeselare op Radio 1 moesten volgen, is er deze keer wél goed nieuws. Zo zal het duel tussen bekerhouder Zulte Waregem en competitieleider Club Brugge, op donderdag 30 november om 20.45 uur, integraal uitgezonden worden op Play Sports.

Een dag eerder zal ook de clash tussen Anderlecht en Standard, op woensdag 29 november om 20.45 uur, live te zien zijn op televisie. Overige affiches als KV Mechelen – KRC Genk, AA Gent – Lokeren, KV Oostende – STVV en Moeskroen – Charleroi zullen normaal gesproken niét uitgezonden worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.