Preud’homme onthult bij welke Belgische club hij nog aan de slag wil

Michel Preud'homme met overwinningsgezangen

30 september 2017 07:20 - Michel Preud’homme lijkt een sabbatjaar te nemen na zijn vertrek bij Club Brugge op het einde van vorig seizoen. Zeker Belgische clubs lijken dus niet meteen te moeten aankloppen. Nochtans werd Preud’homme de voorbije dagen alweer gekoppeld aan AA Gent.

Maar de trainer heeft een duidelijk antwoord klaar op een eventueel aanbod van de Buffalo’s. “Neen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Ik ben niet vertrokken uit Club Brugge om een halfjaar later trainer van Gent te worden. Ik had het enorm naar mijn zin in Club. Maar ik was moe… En ik ben nog steeds moe.”

“Wat de toekomst brengt? Zeg nooit nooit in het leven. In alle geval vond ik het bijzonder fijn om samen te werken met Ivan en Michel (Louwagie, red.).”

Maar als hij nog in België aan de slag gaat, zou Preud’homme dat liefst van al bij een andere club doen. “Als ik mijn hart laat spreken: KV Mechelen. Ik beleefde er mijn mooiste periode als speler. Ik ben daar ook altijd onthaald geweest als een kind van het huis – nooit één wanklank op de tribunes. Maar nu moeten ze morgen niet meteen gaan bellen, hoor (lacht). Yannick (Ferrera, red.) doet het uitstekend.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.