Preud’homme wild van het nieuwe Club: “Superbe”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

30 september 2017 06:39 - Michel Preud’homme nam eind vorig seizoen na een kleine vier jaar afscheid van Club Brugge. Sindsdien geniet de trainer van wat rust in zijn villa in Bordeaux, maar hij volgt het Belgische voetbal uiteraard nog altijd op de voet. Zo toont hij zich ook zeer tevreden over de ontwikkeling van Club onder Ivan Leko.

“Superbe”, vond Preud’homme tegen Charleroi. “Ik was in het stadion toen Club thuis speelde tegen Eupen en, even denken… Ook tegen AEK, en twee keer vond ik het niet goed. Voorts hadden ze een paar wedstrijden comme ci, comme ça, maar in Charleroi was het uitstékend – op tien minuutjes na domineerde Club daar de hele wedstrijd”, gaat hij verder in Het Laatste Nieuws.

“Weet je wat het is? In veel matchen bleven de drie centrale verdedigers té veel op één lijn, vind ik – in Charleroi durfde Stefano (Denswil, red.) éindelijk weer inschuiven. Je ziet dat Limbombe steeds beter leert omgaan met zijn positie op de flank, Ruud (Vormer, red.) duikt opnieuw de ruimtes in, en ik ben hélemaal weg van het spitsenduo. Dennis is fantastisch – het type waar wij héél lang naar gezocht hebben. Ik vond Dossevi nog het meest beantwoorden aan dat profiel, maar we konden hem nooit weghalen bij Standard.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.