Refaelov reageert voor het eerst op zijn bankzittersstatuut: “Daar geloof ik Leko niet in”

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

20 september 2017 02:22 - Club Brugge en Lior Refaelov, het is al sinds de zomer van 2011 een geslaagd huwelijk. Maar de laatste jaren zit er sleet op de relatie. Aanvankelijk vooral door blessures, maar nu de Israëliër na een geslaagde operatie weer helemaal fit is, wordt hij gepasseerd door Ivan Leko. Om maar te zeggen dat Rafa al betere tijden gekend heeft op Jan Breydel…

Zijn teleurstelling zorgde zelfs bijna voor een last minute transfer naar Maccabi Tel Aviv. “Ik kan niet alles zeggen. Bart en Vincent lieten me niet zomaar vertrekken. Het waren de laatste dagen van de transfermarkt, het was moeilijk om nog iemand binnen te brengen en er waren al een paar spelers uitgeleend”, legt de middenvelder uit.

Refaelov wil dit seizoen nog één keer alles geven in Brugse loondienst, maar krijgt daar voorlopig nauwelijks de kans toe. “Een voetballer wil altijd op het veld staan, en als dat niet lukt, ben ik teleurgesteld. Van Preud’homme heb ik dit geleerd: elke coach heeft een tactiek die hij verkiest, maar uiteindelijk staan de beste spelers wel op het veld. Daar geloof ik in. Michel wilde direct spel, met veel mensen die in de ruimtes doken en niet zozeer naar de bal kwamen, maar ons beste voetbal brachten we wel combinerend.”

“Ik vond de start onder Leko ook leuk, ik voelde me goed bij de manier van voetballen. Hij zei ook dat het slechts in het nieuwe systeem is dat hij moeilijk een nieuwe positie vindt voor mij. Maar dat geloof ik niet. In elk systeem moeten goeie spelers een manier vinden om samen te kunnen spelen”, besluit Rafa in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.