Slecht nieuws voor Mathew Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

01 september 2017 02:00 - Mathew Ryan ruilde deze zomer de Primera Division in voor een avontuur bij Brighton & Hove Albion. Trainer Chris Hughton had de doelwachter van Valencia al langer bovenaan zijn verlanglijstje staan, maar na enkele twijfelachtige prestaties van de goalie besloot de club om in het absolute slot van de mercato alsnog een extra doelman aan te trekken. 

Zo komt Tim Krul op uitleenbasis over van Newcastle United. De 29-jarige Nederlander is een oude bekende voor trainer Hughton, die nog met hem samenwerkte bij The Magpies.

“Ik ken Tim inderdaad van in mijn periode bij Newcastle. Het is een echte prof met veel ervaring. Zowel op clubniveau als op internationaal niveau. Zowel in de Premier League als in de Europa League. Zijn ervaring zal ook onze andere doelmannen ten goede komen”, klinkt de uitleg op de officiële website van Brighton.

Ryan blijft normaal gesproken de nummer één bij Brighton & Hove Albion, maar de komst van Krul zet hem wel al meteen onder druk. De Premier League promovendus legde in juni 7 miljoen euro op tafel voor onze gewezen publiekslieveling, maar bezorgt hem al meteen een te duchten concurrent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.