Steekt Ghelamco stokken in de wielen in stadiondossier? Topman reageert

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

16 september 2017 07:28 - Club Brugge kwam vrijdag met uitstekend nieuws in het stadiondossier. De Vlaamse regering keurde immers eindelijk het ruimtelijk ordeningsplan goed om een stadion aan de Blankenbergse Steenweg te bouwen. Daarmee is een belangrijke horde genomen, maar er zijn nog enkele hindernissen.

Zo kan Ghelamco nog stokken in de wielen steken. De bouwpromotor botste in het recente verleden al stevig met Bart Verhaeghe over de bouw van het Eurostadion in Brussel en zou nu revanche kunnen nemen door moeilijk te doen over het onteigenen van een aantal gronden die het in handen heeft.

Maar topman Paul Gheysens hoopt dat het niet zo ver hoeft te komen. “Ik schakel hier ego en emo uit”, verzekert hij in Gazet van Antwerpen. “We moeten het dossier nog inkijken en nagaan in hoeverre onze belangen worden geschaad. We hebben daar nu 60 dagen de tijd voor en zullen die tijd nuttig besteden.”

Al lijkt Gheysens Verhaeghe wel te waarschuwen. “Ik heb grote projecten gerealiseerd, onder andere in Warschau. Dat heb ik gedaan door met ‘heren’ akkoorden te maken. Misschien kan dat in dit dossier ook. Als de anderen zich dus ook ‘heren’ tonen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.