Titelconcurrent Club Brugge geeft de strijd om het kampioenschap nú al op

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

23 september 2017 06:55 - Club Brugge heeft met een 18 op 21 een uitstekende start genomen in de competitie, maar het is zowat de enige topclub die op dit moment bovenin het klassement staat. Anderlecht, KRC Genk, AA Gent, Standard en KV Oostende, die allen als grote kandidaten voor Play-Off I beschouwd werden, staan na zeven speeldagen allen buiten de top zes.

Een aantal van die clubs heeft zijn ambities ondertussen ook bijgesteld. Zo werd AA Gent voor het seizoen beschouwd als een belangrijke kandidaat voor de titel, maar Ivan De Witte bergt die ambitie na een dramatische 6 op 21 nu al op.

“AA Gent zal dit seizoen geen kampioen worden, dat kan ik je al na zeven wedstrijden zeggen”, vertelt de Gent-voorzitter aan RTBF. “We hebben al een te grote achterstand opgelopen en ons voetbal is ook niet dat van een kampioen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.