Transferzorgen of niet, Gal Refaelov geniet van de Israëlische zon

Gal Refaelov geniet van de zon in haar thuisland Israël

05 september 2017 09:00 - Lior Refaelov wordt de laatste dagen nadrukkelijk gelinkt aan Maccabi Tel Aviv. En aangezien de 31-jarige middenvelder niet te spreken was over zijn bankzittersstatuut tegen AEK Athene, denkt hij momenteel na over het aanbod uit zijn thuisland. 

Maar transferzorgen of niet, het leven gaat gewoon voort. En dus geniet mevrouw Refaelov rustig van de Israëlische zon terwijl manlief zijn hoofd breekt over het voorstel van Maccabi.

De twee vertoeven overigens in Israël omdat Lior werd opgeroepen voor de nationale ploeg. Dinsdagavond nemen de Israëliërs het op tegen Italië. Met slechts 9 punten uit 7 wedstrijden is het WK in Rusland echter heel ver weg voor Rafa & co.

🌞😊😎

Een bericht gedeeld door Gal Refaelov💋 (@gal_refaelov22) op

Vitamin D😊🇮🇱💋 #rolex#israel#lovemycountry

Een bericht gedeeld door Gal Refaelov💋 (@gal_refaelov22) op

Night out🍸 @shayzahavi @liorrefaelov_8 @eranzahavi

Een bericht gedeeld door Gal Refaelov💋 (@gal_refaelov22) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.