Trefzekere A-kernspelers bezorgen beloften van Club Brugge 2-8 (!) overwinning

Erhan Masovic op eerste training Club Brugge

19 september 2017 03:00 - Na een 5 op 9 wilden de beloften van Club Brugge maandagavond koste wat het kost de drie punten pakken op bezoek bij KV Kortrijk. En de Brugse jonkies slaagden met verve in hun opdracht. Het werd maar liefst 2-8 tegen De Kerels.

Sven Vermant had tegen KVK drie A-kernspelers ter beschikking: Thibault Vlietinck, Erhan Masovic en Riley McGree. Dat zorgde voor de volgende startelf: Gabriel – Nuyts, Masovic, Tanghe, Cornette – Verburgh, McGree, Van Oudenhove – Vlietinck, Openda en Baiye.

Club kwam al na 7 minuten op voorsprong via Openda, maar moest desondanks vrede nemen met een 1-1 ruststand. Na de pauze werd het een heuse doelpuntenkermis: Verburgh (penalty), Van Oudenhove, McGree (2x), Schoonbaert, Vanhaecke en Masovic zorgden voor de 2-8 eindstand. Een dikke proficiat jongens en bluvn goan! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.