Twee Club-huurlingen treffen raak in 1/16de finale Croky Cup

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

20 september 2017 00:05 - Dinsdagavond stonden er drie bekerwedstrijden op het programma in de Croky Cup: KV Kortrijk – RE Durbuy (5-3), Antwerp – Lierse (2-0) en STVV – OHL (4-2). Twee van onze huurlingen vonden daarbij de weg naar doel.

Tegen RE Durbuy, een staartploeg uit de 2e amateurklasse, kreeg Jérémy Perbet zijn eerste basisplaats van Yannis Anastasiou. De 32-jarige Fransman bedankte met een doelpunt en assist, maar kon volgens Het Nieuwsblad desondanks niet helemaal overtuigen. “Perbet liet een niet te missen kans onbenut door vanuit de kleine rechthoek over te schieten. Eén van de weinige goede acties van de spits kwam er toen hij met een dribbel Van Eenoo vrijspeelde voor doel”, klinkt het in de krant. Na 73 minuten voetballen werd de Brugse huurling naar de kant gehaald.

Nikola Storm en zijn ploegmaats stonden dan weer voor de moeilijke verplaatsing naar Stayen. Ook met een mannetje meer geraakten de Kanaries in de reguliere speeltijd echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Net voor de verlengingen moest de ploeg van Dennis van Wijk zelfs met zijn 9’en voort, maar van opgeven wilden de Leuvenaars niet weten. Gelegenheidsspits Storm scoorde in het slot van de eerste verlenging nog de 2-2, maar Vetokele besliste nadien de match met twee goals.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.