Twee opvallende afwezigen bij selectie Club Brugge voor match tegen Moeskroen

Jelle Vossen (Club Brugge - Standard)

08 september 2017 11:00 - Zaterdagavond wil Club Brugge zijn uitstekende competitiestart voortzetten met een driepunter op Le Canonnier. Trainer Ivan Leko moet daarbij wel enkele sterkhouders missen. 

Zo is er in de Brugse selectie opvallend genoeg geen plaats voor Vossen en Hubert. Er werd nog niet officieel gecommuniceerd over de reden van hun afwezigheid, maar de algemene verwachting is dat het tweetal geblesseerd is. Ook voor Poulain en Dennis – die wel aan de beterhand zijn – komt de match te vroeg. Diaby is daarentegen al hersteld van de blessure die hij opliep bij Mali.

Tot slot heeft Leko geen plaats in zijn selectie voor Butelle, Mera, Masovic, McGree en Vanlerberghe. Onderstaand de 19 namen die wél geselecteerd zijn voor de verplaatsing naar Moeskroen. Club-huurling Rotariu mag overigens enkel in actie komen als de Henegouwers een financiële compensatie van 400.000 euro neertellen.

Selectie Club Brugge voor match op Moeskroen

Doelmannen: Horvath en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Cools, Decarli, Mechele, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Clasie, Vormer, Nakamba en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vlietinck, Wesley en Limbombe

Ontbreken: Hubert, Butelle, Poulain, Mera, Masovic, McGree, Vanlerberghe, Vossen en Dennis

UPDATE 14.10 uur: Leko legt uit waarom Vossen ontbreekt tegen Moeskroen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.