Uitgelekt: ‘Club Brugge bood eind augustus 3 miljoen euro op JPL-smaakmaker’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

18 september 2017 16:05 - Club Brugge heeft een erg drukke transferzomer achter de rug. Zo streken er maar liefst 11 nieuwe gezichten neer op Jan Breydel. Maar zoals altijd waren er ook heel wat transferdossiers die op een ‘njet’ stuitten. 

Zo vertelde Alexander Teklak in Complètement Foot dat Blauw-Zwart eind augustus een voorstel deed aan Waasland-Beveren-sensatie Ryota Morioka. Naar verluidt deden Vincent Mannaert & co zelfs een bod van 3 miljoen euro op de middenvelder. Ondanks het feit dat de Waaslanders hem voor ‘slechts’ €275.000 binnenhaalden, wilden ze van geen transfer weten.

Toen Philippe Clement werd aangesteld als T1 van Waasland-Beveren kreeg hij beelden te zien van een onbekende 26-jarige Japanner van Śląsk Wrocław (de ploeg waar ex-Bruggeling Waldemar Sobota ook nog vertoefde) die al lange tijd gevolgd werd op de Freethiel. “Laat die maar zo snel mogelijk komen onderhandelen”, reageerde onze gewezen assistent-coach vol enthousiasme.

Enkele maanden later is Morioka met 4 goals en 5 assists één van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. Afwachten of Waasland-Beveren zijn goudhaantje ook tijdens de wintertransferperiode nog aan boord kan houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.