Van Rhijn legt duidelijk uit waarom het misliep bij Club Brugge

Ricardo van Rhijn wijst

11 september 2017 01:11 - Club Brugge verhuurde Ricardo van Rhijn tijdens de afgelopen transferperiode aan het Nederlandse AZ Alkmaar. In de Eredivisie hoopt de rechtsachter zijn carrière opnieuw op de rails te krijgen.

Na een goede start bij Club Brugge liep het uiteindelijk helemaal mis voor Van Rhijn. In de Play-Offs van vorig seizoen passeerde Michel Preud’homme de Nederlander, dit seizoen paste Van Rhijn dan weer niet in de plannen van Ivan Leko.

“In het begin ging het hartstikke goed”, zegt Van Rhijn in een gesprek met NOS. “Ik heb tot aan de winterstop eigenlijk alles gespeeld. Maar toen heb ik een redelijk heftige knieblessure opgelopen, waardoor ik het seizoen niet kon afmaken zoals ik het wilde. Ik haalde niet het niveau van voor de winterstop.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.