Vanaken benadrukt: “Op die manier fijn spelen voor mij”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

21 september 2017 07:18 - Club Brugge staat na een 1-5-overwinning tegen KSV Roeselare in de 1/8ste finales van de Croky Cup. Hans Vanaken kreeg andermaal de voorkeur op Lior Refaelov en werkte een puike wedstrijd af op Schiervelde.

“Ik voelde me wel goed vandaag en kon twee assists geven. Er kwam geregeld veel ruimte en daar ga ik graag mee om”, vertelt Vanaken op de webstek van Club Brugge.

Vanaken was tegen Roeselare betrokken bij verscheidene doelpunten. Volgens onze spelmaker was dat niet eens zo moeilijk. “Met snelle spelers als Wesley en Dennis voor mij is het op die manier ook fijn spelen”, benadrukt de Limburger.

“We verwachtten ons hier aan een warm welkom, want Roeselare is een sterke tegenstander. Dan hielp het natuurlijk wel dat we al snel twee doelpunten konden maken. Zo konden we makkelijker de match controleren”, besluit Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.