Vandenbempt was niet alleen onder de indruk van Horvath op Charleroi: “Zijn prestatie was 100% af”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

26 september 2017 14:30 - Club Brugge koppelde zondagavond goed voetbal aan de drie punten. Blauw-Zwart speelde zijn beste match van het seizoen en ging met 1-2 winnen bij Sporting Charleroi. Peter Vandenbempt was serieus onder de indruk van de prachtredding van Ethan Horvath, maar looft ook spelmaker Hans Vanaken. 

Het doelpunt dat hij verdiende strandde op de buitenkant van de paal, maar Vanaken strooide op Mambourg met goeie passes dat het een lust voor het oog was.

“Hans Vanaken was outstanding op alle mogelijke manieren”, oordeelt Vandenbempt in Extra Time. De 25-jarige middenvelder behoorde aanvankelijk niet tot de plannen van Ivan Leko, maar is intussen niet meer weg te denken uit de Brugse basiself.

“In het begin van het seizoen zat hij op de bank omdat Club een systeem speelde waarin het moeilijk was om voor hem een rol te vinden, maar in dit systeem is dit werkelijk zijn beste positie. Het was een prestatie die 100% af was”, besluit Vandenbempt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.