Verhaeghe extra blij met deze transfer: “We hadden hem nodig”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

02 september 2017 06:54 - Club Brugge heeft een bijzonder drukke transferzomer achter de rug. Een hoop nieuwe spelers kwamen, met Ivan Leko kwam er een nieuwe trainer, terwijl met Michel Preud’homme, Claudemir, José Izquierdo en Björn Engels enkele belangrijke pionnen bij de successen van de vorige jaren vertrokken. Toch wil Bart Verhaeghe niet horen van een overgangsjaar of het einde van een cyclus.

“Ik spreek niet graag over cycli. Wij zijn een topclub en moeten er altijd staan”, is de voorzitter duidelijk in Het Nieuwsblad. “En vorig seizoen was geen topjaar. Vicekampioen, dat wel, maar er te snel uit in de beker en 0 op 18 in de Champions League. Club Brugge kan zich niet permitteren om een jaartje gas terug te ­nemen.”

Met één transfer is Verhaeghe extra blij. “De doelen die overblijven, zullen voor focus moeten zorgen. Er is geloof, we hebben kwaliteit. Met Jordi Clasie komt er nu nog ­kwaliteit bij. We hadden hem ­nodig.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.