(VIDEO) – Club-fans pakken uit met nieuwe song voor aanwinst

Gelukkige Club-fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

24 september 2017 01:00 - De supporters van Club Brugge mochten deze zomer maar liefst 11 nieuwe gezichten verwelkomen. De ene transfer was daarbij al wat opvallender dan de andere. Zo had niemand verwacht dat Southampton-middenvelder Jordy Clasie op Jan Breydel zou neerstrijken. 

Ondanks het feit dat de 26-jarige speler uit de Premier League normaal gesproken slechts één jaar gehuurd wordt, is hij nu al behoorlijk populair bij de Brugse aanhang. Clasie arriveerde met een fysieke achterstand en moest tot dusver tevreden zijn met invalbeurten, maar heeft wel alles om één van de publiekslievelingen te worden. Hij is namelijk net als landgenoot Ruud Vormer een harde werker die de Blauw-Zwarte waarden belichaamt.

Clasie mocht in de bekermatch tegen Roeselare twintig minuten voor tijd invallen en werd na afloop van de partij toegezongen door de massaal meegereisde Brugse aanhang. “Jor-dy Cla-sie tu tu tu teh”, “Jor-dy Cla-sie tu tu tu teh”, klonk het meermaals vanuit het uitvak. Onderstaand hoor je het lied en zie je dat onze aanwinst de song absoluut weet te appreciëren.

We keren huiswaarts met een mooie overwinning ➡️ We are Bruges 💪 #RoeClu #BVB #Crokycup

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.