(VIDEO) – Club-jongeling laat zich opmerken in oefenmatch tussen A-ploeg en beloften

Leko en Vlietinck

01 september 2017 14:30 - Vrijdagochtend was er goed nieuws voor de supporters die waren afgezakt naar de training van Club Brugge. De eerste ploeg speelde namelijk een oefenwedstrijd tegen de beloften van Sven Vermant. 

Ivan Leko kon niet rekenen op de jongens met interlandverplichtingen en stuurde de volgende 11 namen de wei op: Hubert – Decarli, Simons, De Bock – Vlietinck, Clasie, Vormer, McGree, Touba – Wesley en Vossen.

Al na twee minuten was het youngster Vlietinck die het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. Voorts was er veel eenrichtingsvoetbal, maar gescoord werd er in de eerste helft niet meer. Na de pauze mochten ook Mechele (in plaats van Decarli), Nakamba (in plaats van Clasie), Vanaken (in plaats van Vormer) en Limbombe (in plaats van Touba) opdraven.

Diep in de tweede helft konden de manschappen van Leko de score pas verder uitdiepen. Op een hoekschop kopte Mechele de verdiende 2-0 tegen de touwen. Net voor affluiten was het opnieuw Vlietinck die met een droge knal de 3-0 eindstand voor zijn rekening nam. Dit weekend krijgen de spelers vrij. Vanaf maandag ligt de focus volledig op Moeskroen – Club van zaterdag 9 september.

Beelden oefenmatch A-ploeg vs beloften

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.