(VIDEO) – Furieuze Weiler laat zich van zijn kleinste kant zien tijdens interview

René Weiler weigert te antwoorden tijdens interview na match tegen Bayern München

13 september 2017 00:15 - Dat het in de Champions League al eens serieus kan tegenzitten, weten wij als Club-fans na de vorige campagne maar al te goed. Dinsdagavond kon ook Anderlecht – met René Weiler op kop – nauwelijks genieten van zijn rentree op het kampioenenbal. Bayern München bleek met 3-0 immers een maatje te groot.

Als het van Weiler had afgehangen, was Sven Kums niet eens geselecteerd voor de match tegen Bayern München. Na een gesprek met Herman Van Holsbeeck keerde de Zwitser echter zijn kar en dropte hij de gewezen Gouden Schoen in de verdediging. Met dank aan een vroege rode kaart was het ‘experiment Kums’ al na elf minuten voorbij.

Dat alles tot grote onvrede van Weiler, die achteraf duidelijk geënerveerd de pers te woord stond. “Dat Kums geen verdediger is? Je hebt gelijk. Ik weet het. Goed dat het gebeurde, nu kunnen jullie weer kritiek op mij geven”, antwoordde hij onder meer. Bij de Franstalige pers werd de zoveelste vraag over Kums hem te veel: “Volgende vraag. Ik irriteer mij eraan. Volgende vraag”, klonk het vol ergernis. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.