(VIDEO) – Maak kennis met Edward Still, de man die zijn huwelijksreis annuleerde voor Club Brugge

Edward Still (T3 en video-analist Club Brugge)

12 september 2017 16:30 - Afgelopen zomer werd de trainersstaf bij Club Brugge grondig vernieuwd. Naast hoofdcoach Ivan Leko kreeg Blauw-Zwart met Rudi Cossey en Edward Still immers ook een nieuwe T2 en T3. 

Terwijl Cossey al een tijdje meedraait in de Jupiler Pro League, is Still een minder bekende naam voor de meesten onder ons. De videoanalist werkte bij Sint-Truiden al samen met Leko en kreeg de vraag of hij ook bij Club wilde samenwerken met Leko. Al belde de Kroaat net toen Still op huwelijksreis was… Dat en nog veel meer in onderstaande aangename kennismaking met onze T3.

Wie is Edward Still?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.