(VIDEO) – Maarten bezorgt Club-fan Jolien de verrassing van haar leven

Maarten bezorgt vriendin Jolien geweldige verrassing over Club Brugge

26 september 2017 11:30 - Verjaardagscadeaus komen er in alle vormen en maten, maar de verrassing van Maarten De Clercq voor de 21ste verjaardag van zijn vriendin Jolien Verlinde was wel heel erg speciaal. 

Net als wij allemaal is Jolien een grote fan van Club Brugge. Maarten ging voor een origineel verjaardagscadeau en trok met de hulp van FCB Support naar Jan Breydel. Onderstaand het hartverwarmende resultaat. Proficiat Jolien! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.