(VIDEO) – Perisic pakt uit met fenomenale treffer

Ivan Perisic scoort een prachtige volley tegen SPAL

11 september 2017 15:30 - Ivan Perisic flirtte een hele zomer lang met een overstap naar Manchester United, maar uiteindelijk bleef onze gewezen topschutter op post bij Inter. En daar zijn ze bij de Italiaanse club enorm blij mee. 

Inter is in de Serie A gestart met een perfect rapport van 9 op 9. Afgelopen zondag wonnen Perisic & co met 2-0 van SPAL. De ex-Bruggeling besliste de wedstrijd met een fantastische volley. Onderstaand de beelden.

Perisic pakt uit met heerlijke treffer tegen Spal

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.