(VIDEO) – Problemen bij Olympiakos: Engels deelt slag uit en pakt rood, Hasi nú al ontslagen

Bjorn Engels pakt rood tijdens nederlaag van Olympiakos tegen AEK Athene

25 september 2017 01:30 - Neen, Bjorn Engels is geen fan van matchen tegen AEK Athene. Bij Club Brugge stond de centrale verdediger in de basis toen Blauw-Zwart kansloos met 3-0 onderuit ging in het Olympisch Stadion Spyridon Louis en ook als speler van Olympiakos ging het zondagavond helemaal mis.

Met goals van Marin en ex-speler Vadis leek Olympiakos aanvankelijk op weg naar een eenvoudige zege, maar in minuut 64, 80 en 89 sloeg competitieleider AEK Athene genadeloos toe via Christodoulopoulos (2x) en Mantalos. Zo werd het 3-2 voor de ploeg die Club uitschakelde op weg naar de groepsfase van de Europa League.

Tot overmaat van ramp geraakte Engels in het absolute slot van de match betrokken in een opstootje waarin hij een rake klap uitdeelde. Een rode kaart (en een mogelijke schorsing?) was zijn deel. De Griekse recordkampioen Olympiakos blijft zo achter met een teleurstellende 8 op 15 en volgens Sport24 en NovaSports betekent die slechte start meteen ook het einde van trainer Hasi. UPDATE 15.00 uur: de ex-Anderlecht-coach is intussen effectief op straat gezet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.