(VIDEO) – Vier A-kernspelers kunnen Brugse beloften geen zege schenken tegen 10-koppig Anderlecht

De beloften van Club Brugge scoren een penalty tegen Anderlecht

22 september 2017 15:30 - Na de fenomenale 2-8 overwinning op bezoek bij KV Kortrijk wilden de beloften van Club Brugge doorgaan op hun elan tegen Anderlecht. In een spannende wedstrijd kwam er geen winnaar uit de bus: Blauw-Zwart en Paars-Wit deelden de punten na een 2-2 gelijkspel.

Sven Vermant had tegen Anderlecht vier A-kernspelers ter beschikking: Jens Teunckens, Erhan Masovic, Riley McGree en Jordi Vanlerberghe. Dat zorgde voor de volgende startelf: Teunckens – Nuyts, Masovic, Schoonbaert, Carcela – Verburgh, McGree, Vanlerberghe – Cornette, Openda en Baiye.

Op het kwartier kwam Club op voorsprong via een omgezette strafschop van aanvoerder Verburgh (zie onderstaande video). Bijkomend voordeel was dat de bezoekers met zijn tienen voort moesten. Even voor het rustsignaal zat Blauw-Zwart helemaal op rozen, toen Openda de 2-0 stand op het scorebord zette.

Desondanks leden de manschappen van Sven Vermant alsnog puntenverlies. Kayembe scoorde de aansluitingstreffer en een kwartier voor tijd werd het vanop de stip via Dauda zelfs nog 2-2. Na vijf competitiewedstrijden hebben de Brugse jonkies negen punten verzameld en staan ze in de subtop van het klassement.

Niels Verburgh knalt het openingsdoelpunt tegen de touwen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.