(VIDEO’S) – De knappe saves van Horvath onder de loep: “Daardoor gaat het steeds beter”

Ethan Horvath redt twee keer de meubelen tijdens Charleroi - Club Brugge

25 september 2017 01:00 - Club Brugge ging zondagavond met 1-2 winnen bij Sporting Charleroi en telt daardoor vier punten voorsprong op zijn eerste achtervolger. Ethan Horvath was één van de absolute uitblinkers bij Blauw-Zwart.

Bij het tegendoelpunt van Kaveh Rezaei twijfelde Horvath wat hij moest aanvangen met de snedige voorzet van Clément Tainmont, maar in diezelfde dolle slotfase onderscheidde onze 22-jarige Amerikaan zich eveneens met twee uitstekende reddingen (zie video’s onderaan).

“Het is een ploegsport, maar ik ben uiteraard heel blij dat ik die twee saves heb kunnen verrichten. Je moet soms wat geluk hebben. Ik probeerde mezelf zo groot mogelijk te maken en kon er gelukkig met mijn hand nog bij”, vertelt onze goalie op de officiële webstek.

“Het is belangrijk om te blijven winnen. Zo maak je het jezelf ook makkelijker. Als je dingen op trainingen uitprobeert en die dan ook lukken tijdens de wedstrijd, dan schept dat voldoening. Wat mezelf betreft, probeer ik mezelf te blijven ontwikkelen. Ik probeer op training zo hard mogelijk te werken en heb het gevoel dat het daardoor steeds beter gaat”, besluit Horvath.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.