(VIDEO’S) – Hoogstandjes op Mambourg: de hakpass van Denswil vs de panna van Vanaken

Het hakje van Denswil vs de panna van Vanaken

25 september 2017 01:11 - Club Brugge speelde afgelopen zondag zijn beste wedstrijd van het seizoen en kreeg met een 1-2 overwinning ook loon naar werken tegen Sporting Charleroi. Maar er was nog zoveel meer te zien dan louter een verdiende driepunter… 

Zondagavond kreeg de massaal meegereisde Brugse aanhang waar voor zijn geld. Zo zagen we wereldsaves van Horvath, een resem heerlijke crosspasses van Cools en een magistrale knal en winning goal van Limbombe.

Maar de oplettende kijker zag ook een geweldig hoogstandje met Denswil in de hoofdrol en een heerlijke actie én panna van Vanaken. Onderstaand de amusante beelden.

Denswil dolt met een handvol Zebra’s

Het betere poortwerk van Vanaken

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.