(VIDEO’S) – Penaltyfases Cools & Limbombe onder de loep: “Boucaut is aangesloten bij RFC Luingnois”

Twee betwistbare penaltyfases tijdens Moeskroen - Club Brugge (2-1)

09 september 2017 20:22 - Club Brugge is zijn maximumscore in de Jupiler Pro League kwijtgespeeld op bezoek bij Moeskroen. Blauw-Zwart verloor met 2-1, maar achteraf ging het vooral over het optreden van scheidsrechter Alexandre Boucaut. 

Toen Boucaut op Le Canonnier na 18 minuten voetballen de bal op de stip legde, was de Brugse verontwaardiging groot. Enkele minuten eerder floot Boucaut immers geen strafschop toen Cools onderuit getrokken werd in de zestien. Onderstaand de beelden van beide betwistbare fases.

De Blauw-Zwarte aanhang spuwde zijn gal op Twitter en merkt op dat Boucaut aangesloten is bij de Henegouwse voetbalclub RFC Luingnois, een deelgemeente van uitgerekend… Moeskroen.

Penalty op Cools?

Penalty veroorzaakt door Limbombe?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.