(VIDEO’S) – Vazquez schittert in MLS met goal en knappe assist

Victor Vazquez (Club Brugge)

10 september 2017 12:47 - Victor Vazquez speelt sinds het begin van dit kalenderjaar bij Toronto FC, de Canadese club die uitkomt in de Amerikaanse Major League Soccer. Dat de gewezen spelmaker van Club Brugge zich goed voelt in de MLS, is wel duidelijk.

Afgelopen nacht was de Spaanse spelmaker goed voor een doelpunt en een assist. De beslissende pass was overigens een typische Vazquez-actie. De aanvallende middenvelder deponeerde de bal keurig voorbij de defensie van de tegenstander, spits Altidore deed de rest.

Het doelpunt van Vazquez was net iets makkelijker. Na mistasten bij de tegenstander kon onze ex-speler de bal simpel tegen de touwen leggen. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.