Volgens Bob Peeters koos Club Brugge deze zomer terecht niet voor deze coach

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

11 september 2017 00:09 - Club Brugge ging enkele maanden geleden resoluut voor Ivan Leko als opvolger voor Michel Preud’homme. De Kroaat probeert, ondanks de kritiek van sommigen, Blauw-Zwart dezer dagen naar zijn hand te zetten.

Eén van de trainers die aan het einde van vorig seizoen op het verlanglijste van Club Brugge stond, was Felice Mazzu. Bij Sporting Charleroi doet de oefenmeester het ieder seizoen opnieuw prima met beperkte middelen, maar uiteindelijk kwam hij niet naar het Jan Breydelstadion.

Analist Bob Peeters weet ook niet of Mazzu wel de juiste trainer zou zijn voor onze ploeg. “Er was deze zomer even sprake van een overstap naar Club Brugge. Mazzu is een man die resultaten neerzet, maar hij staat niet bekend als een trainer die voor aanvallend voetbal kiest of van eigen kracht uitgaat”, zegt Peeters in Sports Late Night.

“Club Brugge zocht een aanvallend ingestelde coach. Als je weet dat een trainer van Club Brugge het spel moet maken met zijn ploeg en voor dominant voetbal moet zorgen, dan weet ik niet of Mazzu de juiste trainer is voor Blauw-Zwart”, besluit Peeters.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.