Vormer reageert cynisch na eerste puntenverlies: “Onze vriend Boucaut”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

09 september 2017 20:23 - Club Brugge heeft zaterdagavond zijn eerste puntenverlies van het seizoen geleden op bezoek bij Moeskroen. Kapitein Ruud Vormer mocht het achteraf gaan uitleggen voor de camera’s van PlaySports

“Deze nederlaag is te wijten aan twee stomme goals”, opent de Nederlander. “Die penaltyfout van Limbombe was een lichte, maar die op Dion Cools was ook een lichte hé. En dan geeft hij hem niet, onze vriend Boucaut”, foetert de 29-jarige middenvelder.

“De ref moet die strafschop gewoon geven. Hij twijfelt twee keer, maar wij krijgen geen penalty en zij wel. Maargoed, we hebben nu verloren. Dat we weinig kansen hadden in de tweede helft? Ja, dat klopt. Zij staan heel compact en dan moeten wij de ruimte zoeken. Dat hebben we te weinig gedaan. Al denk ik dat we nog wel genoeg kansjes hadden. Hopelijk is dit gewoon een accident de parcours, maar eigenlijk mag je hier nooit verliezen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.