Vormer steekt zich niet weg: “We hebben 2 doelen en gaan daarvoor gas geven”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

21 september 2017 13:15 - Club Brugge bracht zijn eerste opdracht in de Beker van België tot een goed einde. Blauw-Zwart haalde het met 1-5 van KSV Roeselare en staat zo in de 1/8ste finales van de Croky Cup. De intenties van Club zijn duidelijk: de beker winnen.

“Ja, dat klopt helemaal. Wij hebben twee doelen dit seizoen: de titel en de beker”, vertelt aanvoerder Ruud Vormer voor de camera van Sporza. Vorig jaar was het bekerverhaal snel voorbij na een late nederlaag op Eupen, maar dit seizoen wil recordhouder Club opnieuw ver doorstoten.

Op Schiervelde liep het alvast prima. “Voor aanvang van de wedstrijd zeiden we tegen elkaar dat we tegen Roeselare gas moesten geven en snel scoren. Gelukkig deden we dat, waardoor het snel gemakkelijker werd om te voetballen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.