Vossen spreekt zich uit over bankzittersstatuut bij Club Brugge

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

21 september 2017 17:35 - Ivan Leko houdt dezer dagen trouw vast aan zijn typeploeg. Zo roteerde de Kroaat ook in de beker tegen KSV Roeselare niet. Enkel de zieke Ethan Horvath verdween uit doel, Guillaume Hubert was zijn vervanger. Dat wil zeggen dat spelers als Jelle Vossen vrede moeten nemen met een plaats op de bank.

Onze aanvaller zou uiteraard liever altijd tussen de krijtlijnen staan, maar maakt zich voorlopig nog geen zorgen. “We hebben een grote kern en de plaatsjes zijn duur”, vertelt Vossen op de officiële website van Blauw-Zwart.

“Iedereen houdt elkaar scherp en elke speler moet zich iedere week opnieuw bewijzen. Ik ben blij dat ik tegen Roeselare kon invallen en dat ik mijn steentje kon bijdragen”, besluit de goaltjesdief.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.