Weergaloze Meunier oogst niets dan lof: “De beste Rode Duivel van het moment”

Thomas Meunier (Club Brugge)

01 september 2017 00:30 - Thomas Meunier was donderdagavond een gesel voor de defensie van Gibraltar. Onze gewezen rechtsachter bekroonde zijn uitmuntende wedstrijd met 3 goals én 4 assists en had zo een wel erg groot aandeel in de 9-0 zege van onze Rode Duivels. 

Op Twitter vlogen de felicitaties dan ook in het rond aan het adres van de ex-Bruggeling, die ook tot Duivel van de Match verkozen werd. Een bloemlezing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.