‘AA Gent polste ook bij dit boegbeeld van Club Brugge’

Nakamba (Club Brugge - Gent)

04 oktober 2017 11:21 - AA Gent stelt deze namiddag zijn nieuwe trainer voor, en meer dan waarschijnlijk luistert die naar de naam Yves Vanderhaeghe. Toch benaderden De Buffalo’s naast Gert Verheyen nóg een boegbeeld van Club Brugge voor de job.

Het Nieuwsblad weet dat het Gentse bestuur Clement gisteren (dinsdag, nvdr.) voorzichtig polste. De 43-jarige trainer van Waasland-Beveren maakte dit seizoen al indruk met zijn ploeg, en dat is ook Gent niet ontgaan.

Onze gewezen assistent zag een snelle overstap naar de Arteveldestad evenwel niet zitten. Gent begreep de beslissing van Clement en drong dan ook niet verder aan. Eerder dacht men in Gent ook al aan Gert Verheyen, een ander Brugs boegbeeld. Maar ook Verheyen bedankte voor de job.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.