Analist neemt het op voor Hubert: “Heel moeilijke bal voor een keeper”

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

29 oktober 2017 18:15 - Ivan Leko besloot om Ethan Horvath tegen Sint-Truiden te vervangen door Guillaume Hubert. Bij de tegengoal van Jonathan Legear zag onze doelman er echter niet al te best uit. Al verschillen de meningen daarover. 

Zo vindt Bob Peeters dat vooral de Brugse verdediging in de fout ging bij de 1-1. “Eerst en vooral stond Antunes helemaal vrij. Cools kan meer doen. Hij had de voorzet eruit kunnen halen. Mechele en Denswil staan vervolgens gewoon te kijken naar Legear, geen één van de twee centrale verdedigers doet iets.”

“En dat is voor een club als Brugge – die toch alleen aan de leiding staat – te makkelijk”, oordeelt de analist in de studio van PlaySports. “Want Legear is met alle respect toch ook niet de beste kopper. Of Hubert ook in de fout gaat? Ik vond dit voor een keeper een moeilijke bal. Ze koppen hem in zijn voeten, hij komt van de eerste paal… Het was niet gemakkelijk, maar dat is mijn mening natuurlijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.