Analist schuift 4 redenen naar voren waarom de 27 op 30 van Club extra bewonderenswaardig is

Brugse spelers triomferen (KV Oostende - Club Brugge)

18 oktober 2017 09:00 - Door de vroege Europese uitschakeling kende Ivan Leko een moeilijke start bij Club Brugge, maar na een uitstekende 27 op 30 wint de Kroaat meer en meer zieltjes. Wim De Coninck kan niet anders dan van een “Leko-effect” te spreken. 

Club Brugge kent zijn beste start in 15 jaar en dat is ook de gewezen doelman niet ontgaan. Zo haalt de analist vier redenen aan die de prima cijfers van Blauw-Zwart alleen maar mooier maken. “27 op 30 na Michel Preud’homme (1) , met een groep waaruit Timmy Simons , Björn Engels en José Izquierdo wegvielen (2), met een jonge soms weifelende doelman (3), in zes uitwedstrijden en vier thuismatchen (4): dat is knap werk”, oordeelt De Coninck.

“Bij STVV ontwikkelde hij Pieter Gerkens en Stef Peeters, haalde hij Igor Vetokele en Brandon Mechele uit een dal. Alleen al op basis daarvan verdiende hij een kans hogerop. Bij Club maakte hij ook keuzes: geen Lior Refaelov, geen Jelle Vossen. Ik vind vooral het middenveld Nakamba – Vormer – Vanaken zeer sterk. Daar was het in het begin wat zoeken, nu staat er iets”, klinkt de analyse in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.