Antwerp-fans verstoorden minuut applaus voor Sterchele met deze walgelijke songs

François Sterchele (Club Brugge)

25 oktober 2017 04:59 - Club Brugge won afgelopen weekend met het kleinste verschil van Antwerp, maar achteraf ging het logischerwijs vooral over de rellen die enkele uren na de match plaatsvonden. De aanhang van The Great Old was niet betrokken bij de incidenten op de Gistelse Steenweg, maar liet zich tijdens de wedstrijd wel van zijn kleinste kant zien. 

Naar goede gewoonte applaudisseerde Jan Breydel zondag in de 23ste minuut als eerbetoon aan François Sterchele. Meer dan 9 jaar na zijn overlijden onbegrijpelijk voor sommige buitenstaanders, maar voor de gemiddelde Club-fan gaat het nog altijd om een heilig moment bij elke match.

Een groot deel van de Antwerps-supporters verstoorde de minuut voor Swa echter met “En Sterchele, doet niet meer mee”-gezangen alsook de variant “Ik rij niet mee, met Sterchele”. Dat leverde de fans van de ploeg met stamnummer één overigens een resem negatieve reacties op sociale media op.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.