Antwerp-speler haalt uit naar Club Brugge: “Alle ballen wegtrappen in eigen huis… Met zo’n publiek”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

23 oktober 2017 00:33 - Club Brugge bleek zondagnamiddag net iets te sterk voor Antwerp, dat in het slot van de match wel nog enkele keren dichtbij de gelijkmaker kwam. Invaller Joeri Dequevy was na afloop niet te spreken over het spel dat de manschappen van Ivan Leko op de mat brachten.

“Als je Club Brugge bent met 30 op 33 en je het laatste kwartier zo speelt. Ik weet het niet… Chapeau zeker? Wij eindigden sterk en het is jammer dat we niet konden scoren”, aldus de 29-jarige middenvelder in Sports Late Night.

Dequevy is van mening dat Blauw-Zwart een povere prestatie afleverde tegen The Great Old. “Alle ballen wegtrappen in eigen huis… Met zo’n publiek. Dat is hun spel. Ze zeggen dat wij geen voetbal spelen, maar zij ook niet. Alleen lange ballen naar Wesley, dat was geen mooi voetbal. Het werd een wedstrijd van lange ballen en dat is jammer voor een affiche als deze.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.