“Bij veel andere clubs zou het kot allang in brand staan. Niets van dat alles bij Club Brugge”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Gent)

14 oktober 2017 10:47 - Club Brugge prijkt momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League, en dat terwijl Ivan Leko nog maar enkele maanden in het Jan Breydelstadion aan het werk is.

Leko probeert steeds meer zijn stempel op het voetbal van Club te drukken, en doet daarvoor zelfs geen beroep op enkele ervaren jongens als Jelle Vossen, Laurens De Bock en Lior Refaelov.

Een gewaagde keuze, maar Leko komt er op dit moment gewoon mee weg. “Bij veel andere clubs zou het kot allang in brand staan”, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Brave kleedkamer

“Daar zouden gevestigde waarden minstens de pers gebruiken – of misbruiken – en al zeker aan het stoken zijn. Dat die (nieuwe) trainer toch niet deugt. Zo veel mogelijk ploegmaats op hun hand krijgen. Weg goede sfeer.”

Bij Club Brugge is daar in de ‘brave kleedkamer’ evenwel geen sprake van. “Niets van dat alles in Brugge. Natuurlijk zijn de bankzitters niet tevreden. Maar ze blijven professioneel. Met als gevolg dat ook de groepssfeer intact blijft.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.