Blauw-Zwart oogst lof uit onverwachte hoek: “Club Brugge is een echte oorlogsmachine”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

16 oktober 2017 02:22 - KV Oostende speelde afgelopen zondag allesbehalve als een rode lantaarn tegen Club Brugge, maar puntengewin leverde dat niet op voor de thuisploeg. Door een doelpunt in minuut 93 van Anthony Limbombe blijven de Kustboys zo troosteloos laatste met amper vijf punten uit tien wedstrijden. En tóch toonden (interim)-coach Adnan Custovic en voorzitter Marc Coucke zich na afloop sportieve verliezers in hun wedstrijdanalyse.

“Voetbal is nu eenmaal zo”, sakkert Custovic tegenover Sporza. “We hebben immens veel inzet getoond en trekken twee keer een achterstand recht. Niet evident tegen een ploeg als Club Brugge. Het derde doelpunt van hen, zo diep in het slot, doet veel pijn.”

“Ik vroeg voor de wedstrijd aan mijn spelers dat ze alles zouden geven, zodat ze nergens spijt van konden hebben achteraf. Dat deden ze ook en daar ben ik trots over. Maar Club Brugge is een echte oorlogsmachine en scoort opnieuw drie keer. Helaas is dat dus één keer meer dan wij.”

Ongelofelijk sterk

“Ik ben trots op wat ik de laatste vier weken heb neergezet. Als dat morgen eindigt, dan is dat zo. Als het niet eindigt, dan ga ik voortdoen zoals ik bezig ben”, besluit Custovic, die niet weet of hij volgende week nog hoofdtrainer is van KVO.

“Ik vond Club Brugge ongelofelijk sterk”, treedt Marc Coucke zijn trainer bij. “Na rust vond ik ons beter, maar aan het eind overdonderden ze ons opnieuw. Als we zo blijven spelen, dan gaan we nog een mooi seizoen spelen. Deze wedstrijd was Play-off I waardig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.