Blue Army komt met speciale oproep voor match tegen Antwerp

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

20 oktober 2017 10:03 - Club Brugge werkt zondag de topper af tegen Antwerp. Het zal een beladen wedstrijd worden, want The Great Old staat derde en brengt een vurige supportersschare mee. Maar het Blauw-Zwarte legioen zal ongetwijfeld niet moeten onderdoen, zeker niet nu Blue Army een speciaal verzoek lanceert.

“Nu zondag hopen we zoveel mogelijk Blauw-Zwarte vlaggen en spandoeken te zien in Jan Breydel! Haal de vlaggen en spandoeken dus maar eens vanonder het stof!”, luidt de oproep van onze grootste supportersgroep.

En daar blijft het niet bij: “Voor de fans in de Noord nog een extra mededeling. Draag zoveel mogelijk blauw, zodat de Noord één grote blauwe zee wordt! Onze Club is bezig aan een mooie reeks met goed voetbal. Laat ons samen met alle fans onze ploeg steunen op zoek naar records! COME ON FCB!” De beste competitiestart in 15 jaar is alleszins al een feit…

Blue Army oproep Club Brugge - Antwerp

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.